Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Méhészet Látogatás Nyílt nap Augusztus 31 délelőtt 10 óra

Ár:
11.900 Ft
Elérhetőség: 20 db raktáron
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 20!

Leírás

Szeretettel meghívunk Téged a Mézerdő Méhészet Nyílt Napjára, Augusztus 31-én, szombaton, délelőtt 10 és 12 óra között, ahol izgalmas és tanulságos pillanatok várnak rád a méhészet világában. Ez egy kivételes alkalom arra, hogy betekintést nyerj a méhész szakma rejtelmeibe és felfedezd a méhek varázslatos birodalmát.

A rendezvény során részt vehetsz pergetésen, ahol megtapasztalhatod, hogyan gyűjtik a méhek a nektárt és a pollent a virágokból. Megismerheted a méhészek ügyességét és figyelheted, ahogy gondosan kezelik a méhek termesztett kaptárait.

A két órás túrának 4 állomása van: a túrát Kert Látogatással kezdjük, ahol megismerkedhettek egy őstermelő fűszerkertjével, és a dongók világával. A második állomás a Méhészet, ahol megbontunk egy kaptárt és megtapasztalhatod, milyen a méhek élete, a kaptár körforgása, kik a szereplői, és kinek mi a szerepe, Harmadik állomás a fedelezés és a méz pergetés, majd ezt követően az utolsó állomás a méz kóstoló, ahol különböző fajtamézeinket kóstolhatjátok meg. 

Fedelezés közben megtudhatjátok, hogyan ellenőrzik a méhészeti kereteket, hogyan gondozzák a méhek egészségét és biztosítják a termelékenységüket. Ezen keresztül betekintést nyerhetsz a méhészeti gyakorlatokba és a méhészek mindennapi teendőibe.

Tapasztaljátok meg, hogyan kezelik a méhészek a méhek elszaporodását és az új kolóniák létrehozását. Megfigyelheted, hogyan alkalmazzák a megfelelő technikákat és hogyan biztosítják a méhek biztonságos elhelyezését a friss kaptárba.

Ezen túlmenően minden kérdésetekre válaszolunk a méhek világával kapcsolatban megtapasztalhatjátok a természet körforgását, találkozhattok dongókkal, illetve a túra végén egy izgalmas méz kóstoláson vehettek részt, ahol megízlelhetitek a különböző fajta mézeket, ízesített mézeket és más különlegességeket. 

Legyetek részesei a méhek világának és ismerjétek meg a méhészkedés folyamatát és izgalmait. 

Várunk szeretettel, hogy együtt fedezzük fel a méhészet csodáit és mézes élményekben gazdag pillanatokat töltsünk el együtt!

A túrán 5 év felettiek vehetnek részt, természetesen kisebb gyermekeket is szívesen látunk, ám améhészkedéshez nem tudunk elég kis méretű ruhát biztosítani, így nem javasoljuk. A túrán 14 év alatti gyermek nem vehet részt kíséret nélkül.

Egy jegy egy felnőtt személy belépését biztostíja, akit egy gyermek kísérhet. Magába foglalja a biztonsági ruhát, frissítőt, és egy fantasztikus élményt. 

A helyszín III.kerület, Óbuda. Pontos címet jelentkezést követően küldjük ki.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A Túra Tartalmazza

- méhek nem bántanak, eddig többszáz vendégünk vett részt túrán szúrás nélkül

- méhész kabátot, kalapot és kesztyűt biztosítunk minden résztvevőnek, kicsiktől a nagyokig

- túra során magasszárú cipőt és hosszú nadrágot javasolunk viselni (rövidnadrágban nem engedünk fel a méhekez)

- Egy felnőtt és egy 12 év alatti gyermek is részt vehet a túrán egy jeggyel. Amennyiben több jegyet vesznek, elég egy felnőtt kísérő, és 1 jeggyel 2 gyermek is részt vehet a túrán

- 12-18 év közötti gyermekek esetén 1 jeggyel 2 gyermek (12-18 év közötti) vehet részt a túrán

Keresés