Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Páros jegy

Ár:
12.900 Ft
Elérhetőség: 46 db raktáron
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 20!

Leírás

Szeretettel meghívunk Titeket a Mézerdő Méhészet Nyílt Napjára. Izgalmas és tanulságos pillanatok várnak rátok a méhészet világában. Ez egy kivételes alkalom arra, hogy betekintést nyerjetek a méhész szakma rejtelmeibe és felfedezzétek a méhek varázslatos birodalmát.

A rendezvény során részt vehettek pergetésen, ahol megtapasztalhatjátok, hogyan gyűjtik a méhek a nektárt és a pollent a virágokból. Megismerhetitek a méhészek munkáját és figyelhetitek, ahogy gondosan kezelik a méhek kaptárait.

A két órás túrának 4 állomása van: a túrát Kert Látogatással kezdjük, ahol megismerkedhettek egy őstermelő fűszerkertjével, és a dongók világával. A második állomás a Méhészet, ahol megbontunk egy kaptárt és megtapasztalhatjátok, milyen a méhek élete, a kaptár körforgása, kik a szereplői, és kinek mi a szerepe, Harmadik állomás a fedelezés és a méz pergetés, majd ezt követően az utolsó állomás a méz kóstoló, ahol különböző fajtamézeinket kóstolhatjátok meg. 

Fedelezés közben megtudhatjátok, hogyan ellenőrzik a méhészeti kereteket, hogyan gondozzák a méhek egészségét és biztosítják a termelékenységüket. Ezen keresztül betekintést nyerhettek a méhészeti gyakorlatokba és a méhészek mindennapi teendőibe.

Tapasztaljátok meg, hogyan kezelik a méhészek a méhek elszaporodását és az új kolóniák létrehozását. Megfigyelhetitek, hogyan alkalmazzák a megfelelő technikákat és hogyan biztosítják a méhek biztonságos elhelyezését a friss kaptárba.

Ezen túlmenően minden kérdésetekre válaszolunk a beporzókkal kapcsolatban, megtapasztalhatjátok a természet körforgását, találkozhattok dongókkal, illetve a túra végén egy izgalmas méz kóstoláson vehettek részt, ahol megízlelhetitek a különböző fajta mézeket, ízesített mézeket és más különlegességeket. 

Legyetek részesei a méhek világának és ismerjétek meg a méhészkedés folyamatát és izgalmait. 

Várunk szeretettel, hogy együtt fedezzük fel a méhészet csodáit és mézes élményekben gazdag pillanatokat töltsünk el együtt!

A túrán 5 év felettiek vehetnek részt, természetesen kisebb gyermekeket is szívesen látunk, ám a méhészkedéshez nem tudunk elég kis méretű ruhát biztosítani, így nem javasoljuk. A túrán 14 év alatti gyermek nem vehet részt kíséret nélkül.

A jegy két felnőtt személy belépését biztostíja. Magába foglalja a biztonsági ruhákat, frissítőt, és egy fantasztikus élményt. 

A helyszín III.kerület, Óbuda. Pontos címet jelentkezést követően küldjük ki.

Jegy felhasználása

A jegy feljogosít bármely nyílt napunkon történő részvételre a vásárlást követő egy évben. Amennyiben ajándékba adod a jegyet, a szerencsés ajándékozottnak nincs más dolga, mint kiválasztani a számára megfelelő időpontot a meghírdetett nyílt napjaink közül, és emailben jelezni felénk, ezzel foglalása véglegesedik. A jelenleg elérhető időpontok az elérhető nyílt napjaink almenü alatt található meg, melyet ide kattintva érhet el. Nincs minden nyílt napunk 1 évre előre meghirdetve, a kínálat folyamatosan bővül. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A Túra Tartalmazza

- méhek nem bántanak, eddig többszáz vendégünk vett részt túrán szúrás nélkül

- méhész kabátot, kalapot és kesztyűt biztosítunk minden résztvevőnek, kicsiktől a nagyokig

- túra során magasszárú, zárt cipőt és hosszú nadrágot javasolunk viselni (rövidnadrágban nem engedünk fel a méhekez)

- Két felnőtt (18 évet betöltött természetes személy) vehet részt a túrán ezzel a jeggyel. 

Keresés